Vrijwilligers in het zonnetje: boek van Drvkkery Middelburg

Onze vrijwilligers vormen het hart van Voedselbank Walcheren. Of het nu gaat om het inpakken van voedselpakketten, schoonmaken of administratieve werkzaamheden; iedere vrijwilliger draagt een steentje bij. Om te laten zien dat we dit enorm waarderen, zetten we onze vrijwilligers zo nu en dan in het zonnetje.

Samenwerking met Drvkkery Middelburg

Dit jaar krijgt iedere vrijwilliger op zijn of haar verjaardag het mooie fotoboek ‘35 jaar persfotografie op Walcheren’ van Ruben Oreel. En dat maakt Drvkkery Middelburg mogelijk. Geertruida Hettema, directeur Drvkkery Middelburg: “Toen ik anderhalf jaar geleden samen met Jan de Vlieger de Drvkkery overnam, had de vorige eigenaar al regelmatig contact met Voedselbank Walcheren. Dit hebben we gewoon voortgezet.” De Drvkkery schenkt dit jaar verjaardagskaarten voor de vrijwilligers. Het bestuur van de voedselbank wilde daar een mooi cadeau aan toevoegen. Daar hoefde Geertruida niet lang over na te denken: “Ik heb enorm veel bewondering voor het werk dat de voedselbank verzet voor de mensen die het hard nodig hebben. We ondersteunen dan ook graag de vrijwilligers die zich hier hard voor maken.”

Mooi verjaardagscadeau

Het fotoboek van Ruben Oreel is volgens Geertruida een mooi verjaardagscadeau voor iedereen. Geertruida: “Het boek bevat veel mooie foto’s van Walcheren die echt een verhaal vertellen. We wilden een cadeau weggeven dat bij onze winkel past en dat bij iedereen in de smaak valt. Ik denk dat dat met dit boek aardig is gelukt!” Naast het fotoboek geeft de Drvkkery ook een tegoedbon weg voor een kopje koffie of thee in de gezellige brasserie van de boekwinkel. Bedankt, Drvkkery Middelburg!

Vrijwilliger worden?

Voedselbank Walcheren is hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wilt u ook bijdragen aan het verstrekken van gratis voedsel aan de armste mensen op Walcheren? Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op.