Het nieuwe communicatieteam van Voedselbank Walcheren

Wie zijn wij?
Wij zijn Anouk Jansen (19) en Wessel Raats (19) en wij zijn sinds kort actief bij Voedselbank Walcheren als communicatieteam. Wij zijn samen met bestuurslid communicatie, verantwoordelijk voor interne en externe communicatie, en wij zijn van plan om te zorgen dat meer mensen bekend raken met wat de Voedselbank nou eigenlijk doet!
Wat doen wij in onze vrije tijd?
Anouk: “Momenteel woon ik in Middelburg samen met mijn vriend en heb ik het erg druk met school en werk. In mijn vrije tijd ben ik erg actief bezig met verschillend vrijwilligerswerk, zo spendeer ik elke zaterdag aan leiding geven op scouting en ben ik regelmatig te vinden als kampleiding bij de YMCA in Leusden. Daarnaast vind ik het natuurlijk gezellig om met vrienden af te spreken en ga ik regelmatig bij familie op bezoek!”
Wessel: “Ik woon op dit moment in Kapelle en ben doordeweeks druk met school en in de weekenden druk met mijn werk. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het maken en bewerken van videomateriaal. Ik vind het leuk om een boodschap over te brengen naar mensen door middel van een video maar ook zorgen voor entertainment waar mensen naar kunnen kijken. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om wat te gaan drinken met vrienden of wat te gaan doen met mijn vriendin.”
Hoe zijn wij bij de Voedselbank gekomen?
Vanuit de HZ University of Applied Sciences moeten wij elk jaar 70 uur besteden aan zelfontwikkeling. Doordat Voedselbank Walcheren een samenwerking heeft met de HZ kregen wij de optie om als vrijwilligers interne en externe communicatie te doen bij de Voedselbank. Wij zijn super enthousiast en hebben er erg veel zin in! Jullie kunnen ons bereiken:

Anouk : pr@vbwalcheren.nl

Wessel: redactie@vbwalcheren.nl