BEDANKT “ tijdelijke” vrijwilligers

Beste “ tijdelijke” vrijwilligers,

Wat hebben we een drukke, spannende tijd achter de rug bij de Voedselbank Walcheren, tijdens deze Corona-periode. Door allerlei Corona-adviezen, koos een aantal vaste vrijwilligers er voor om tijdelijk geen activiteiten voor de Voedselbank Walcheren uit te voeren. Heel begrijpelijk.

En toen………waren jullie er. FANTASTISCH.

Door jullie enorme inzet, jullie creativiteit en bereidheid om van alles en nog wat aan te pakken en ook zelf te organiseren, is het gelukt om alle cliënten van de voedselbank, iedere week hun levensmiddelen te geven. En zelfs meer dan dat: de hoeveelheid levensmiddelen die uitgedeeld kon worden, was zelfs beduidend meer dan normaal!!

Nu de situatie in onze samenleving wat betreft de Corona-crisis, langzaam maar zeker weer richting (het nieuwe) normaal gaat, pakken de meesten van jullie de draad weer op voor wat betreft arbeidswerkzaamheden. Dat is heel, heel fijn. Maar bijkomende consequentie is natuurlijk wel, dat wij jullie helaas als vrijwilliger weer moeten zullen gaan missen.

Daarom wil ik jullie via deze weg, namens de Voedselbank Walcheren bedanken voor jullie hulp, en wie weet, kruisen onze paden zich in de toekomst weer (maar dan hopelijk niet i.v.m. een crisissituatie).

Namens het bestuur van de Voedselbank Walcheren,

Emmy de Kraker-Pauw

Voorzitter.